Restaurant Il Faita, glade svenske gæster og – som altid – solskinsvejr

Både uge 7, 8 og 9 kom og gik hurtigere, en vi havde regnet med, og vi bliver faktisk lidt vemodige, når vi kigger tilbage på nogle herlige uger med fantastiske gæster og nye venner. Det gør os dog ikke mindre klar til at tage imod de næste par uge og de resterende gæster denne sæson.

Passo Tonale

Denne uge er der vinterferie i Stockholm, så vi har budt velkommen til et stort hold glade, svenske gæster. Vi har bl.a. været på pistevisning i Tonale-området, hvilket var en herlig tur for både gæster og guider. Som sædvanlig spiste vi frokost på – måske – Italiens bedste frokostrestaurant, Il Faita. Luka, som ejer restauranter, var på arbejde, og han gjorde sit bedste for at vise steder frem fra sin bedste side og overbevise alle gæster om, at hans restaurant er den bedste. Der sættes stor pris på anerkendelse og stolthed i Italien og ikke mindst i Passo Tonale. Kulturelt ligger byen i grænselandet mellem Tyrol og Italien, og måske er Luka den person i byen, der helst viser frem, hvad det betyder. Efter et ”buona giornata” til Luka følger nemlig altid et ”Everything is good with the food and the guests, Anton?”.

Efter at have holdt godt øje med vejrudsigten de seneste uge, kan vi endelig se frem til en god portion frisk sne igen. Vi glæder os til at se byen iført et nyt lag frisk, hvid sne!