På pistevisning i Passo Tonale

Sæsonen er efterhånden i fuld gang, og vi guider nyder livet hernede sammen med alle vores fantastiske gæster. Flere gæster betyder mere at lave, og det er fedt! Vi har et tætpakket program med masser af fede arrangementer, såsom picnic, afterski, Trentino-aften, pubcrawl og pistevisning.

Det er tydeligt at mærke, at der er mere liv i byen, nu hvor der er flere glade skiløbere på besøg. Der er lidt mere gang i alting, og det er skønt at gå rundt i byen og opleve den gode stemning. Og for os guider gør det også jobbet endnu sjovere, og vi trives som fisk i vandet!

Solen skinner stort set hver eneste dag, og en gang i mellem må man lige knibe sig i armen, når man kigger ud over postkortlandskabet. Flere og flere pister er åbnet i løbet af de seneste uger, og pisteforholdene er virkelig gode lige nu.

Vores egen favoritoplevelse er klart pistevisningen, der kombinerer to af de ting, vi allerbedst kan lide; at stå på ski og at møde nye mennesker. Pistevisningen er en perfekt måde at lære området at kende, nyde udsigten, møde både guider og gæster, og lave noget sjovt og aktivt sammen. Så tag endelig med, når du kommer og besøger os hernede!

Pistevisning i Passo Tonale

Sidste uges pistevisning i Passo Tonale

Nu vil vi skynde os ud at nyde solen til afterski. Pas godt på jer selv – vi ses snart!