Oplevelser og aktiviteter i Passo Tonale

Trentino Aften

Få en unik oplevelse på Hotel Miramondola, hvor I inviteres på en udsøgt 5-retters menu, som består af lokale specialiteter. Det er italiensk kogekunst, når det er bedst, og så serveres det i smukke, historiske omgivelser, hvor den velbevarede kultur kun gør oplevelsen bedre.

Offpiste-tur med bjergguide

Måske du er vant til at køre offpiste og føler dig rutineret og sikker i det bløde puddersne. Men det er bare en anden oplevelse at tage med en lokal bjergguide ud i det uberørte paradis. De kender området som deres egen lomme og har en formidabel viden om, hvor sneen er allerbedst og mest sikker. Og så er det også på offpiste-turen, du oplever de lokale særheder og traditioner mellem de lokale. Se bare her!

Picnic i sneen

Det er en klassiker, når hele familien eller vennerne er på skitur, og det er ikke blevet mindre populært. Picnic i sneen er en fantastisk mulighed for at smage på lokale specialiteter og være i godt selskab med andre skiglade skandinavere. Picnic er for enhver, både børn og voksne er underholdt, og så er det bare en anden oplevelse at spise maden på bjerget med udsigt til skiløberne på pisten og omgivet af den smukkeste natur.