Og så kom sneen…

Endelig er sneen for alvor kommet til Passo Tonale, og byen er nu klædt i hvidt med op mod en hel meter sne visse steder. Det betyder bl.a., at der nu er gode muligheder for lidt skiløb ved siden af pisterne. Vi har også skyndt os at booke en offpistetur med en professionel bjergguide, så vi kan få mest muligt ud af puddersneen.

Derudover har vi – som hver uge – være på pistevisning i Ponte di Legno. Som sædvanlig var det en virkelig hyggelig dag med søde gæste på nabobyens skovpister. Skovene i Ponte di Legno er ekstra idylliske med det tykke, hvide lag sne på toppen efter ugens snefald.

Sne i Passo Tonale

En anden spændende nyhed er, at aftenskiløbet i Passo Tonale nu er begyndt. Det betyder, at et par af lifterne nærmest byen holder åbent lidt længere om aftenen. Det er perfekt for dem, der ikke kan få nok af skiløbet i løbet af dagen, men også for dem, der sætter pris på den herlige stemning og mystik, som kryber frem, når solen er gået ned over bjergene.

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen hernede – vi håber, I er klar til en fantastisk uge i det fantastiske og for tiden både snefyldte og solskinsrige Passo Tonale (finder der nogen bedre kombination?)

Tak for denne gang fra os guider – og ses vi ikke i Passo Tonale i denne omgang, så skrives vi ved i næste blogindlæg!